Haarlems GOUD | Activiteiten
1639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Activiteiten

FILMPROJECT

BuurtBLIK

Kunstzinnig-sociaal innovatief project waarmee activiteiten-aanbod voor ouderen en potentiële deelnemers op verfrissende wijze aan elkaar worden gekoppeld.

KOORPROJECT

Care & Culture

Stichting Care & Culture ontwikkelt door heel Nederland programma’s in het kader van kunstzinnige dagbesteding voor ouderen. Het koor is haar paradepaardje.

FOTOPROJECT

DubbelBelicht

Leerlingen en ouderen uit Schalkwijk gaan samen op stap, vertellen hun verhaal, schrijven gedichten en maken foto’s van elkaar en de omgeving waarin ze leven.

NATUUR-CULTUUR PROJECT

ZaaiGoed

ZaaiGoed zorgt voor plezier, beleving, waardevolle contacten en het verder ontwikkelen van creatieve vermogens door middel van natuur- en cultuurprojecten.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten of u aanmelden als ambassadeur? Stuur dan een e-mail aan de contactpersoon van de betreffende activiteit.

Nieuwsbrief

Binnenkort kunt u zich hier aanmelden voor de Haarlems GOUD Nieuwsbrief.

Fonds voor Cultuurparticipatie
Gemeente Haarlem
Haarlem Effect
Buurtzorg
Dock
Hart