Haarlems GOUD | Care & Culture
1676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Care & Culture

Stichting Care & Culture ontwikkelt door heel Nederland programma’s in het kader van kunstzinnige dagbesteding voor ouderen. Het koor is haar paradepaardje. De professionele inzet van de koordirigenten draagt bij om vanuit vakmanschap meer begrip en ontmoetingsmomenten tussen jong en oud te genereren.

 

In het Care & Culture koor zingen zoveel mogelijk generaties met elkaar samen. Oudere en jongere mensen, mensen met of zonder dementie, familie, (school)kinderen, verpleeghuisbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en iedereen die verder wil meedoen. Zij worden begeleid door (kunstvak)professionals. Vele zorgorganisaties zijn daarbij  als partner betrokken.

 

Documentaire

Initiatiefnemer

 

Margreet Melman

Margreet Melman is eigenaar van MelmanProducties. Deze organisatie helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn daarbij kenmerkend. Hun uitdaging is de maatschappelijke betekenis van een organisatie- of project met impact voor het voetlicht te brengen. Daarbij zoeken ze, waar nodig, altijd verbinding met andere professionele en bevlogen mensen. Voor een top-idee of organisatie kunnen ze de visie en strategische vertaling beschrijven, sturen ze de (professionele) crew aan en bereiken uiteindelijk een TOP resultaat.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten of u aanmelden als ambassadeur? Stuur dan een e-mail aan de contactpersoon van de betreffende activiteit.

Nieuwsbrief

Binnenkort kunt u zich hier aanmelden voor de Haarlems GOUD Nieuwsbrief.

Fonds voor Cultuurparticipatie
Gemeente Haarlem
Haarlem Effect
Buurtzorg
Dock
Hart