Haarlems GOUD | Muzikale Haarlemse ouderen gezocht voor project Gardensongs
2035
post-template-default,single,single-post,postid-2035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Muzikale Haarlemse ouderen gezocht voor project Gardensongs

Stichting ZaaiGoed heeft sinds mei met de in Haarlem woonachtige singer-songwriter Kathy Ziegler en een groep van 15 ouderen gewerkt aan ’Gardensongs’. Op de ZaaiGoed zintuigentuin in Haarlem-Noord stonden bij regelmatige bijeenkomsten verhalen, poëzie en zingen centraal.

De verhalen van de deelnemers zijn uitgangspunt en inspiratiebron geweest voor zes door Kathy Ziegler geschreven liedjes. Stichting ZaaiGoed wil een gelegenheidskoor samenstellen om die liedjes te gaan repeteren en optreden. Als blijvende herinnering wordt een cd met de unieke Gardensongs, inclusief een mooi fotoboekje uitgegeven.

65-plussers die willen meezingen of meespelen, kunnen zich aanmelden en meer informatie opvragen via info@stichtingzaaigoed.nl. Er wordt geoefend bij volkstuinvereniging Zonder Werken Niets, Van der Aartweg 25 Haarlem.